Живодери серед нас. В Бердянську чоловік масово вбиває тварин та поїдає собак

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2018 · 16:23 · переглядів - 4795

З шокуючою інформацією до нашої редакції звернулись мешканці міста, які стали свідками приголомшливої поведінки одного з місцевих. Чоловік знущається над тваринами, вбиває їх і за показами свідків навіть їсть собак.


В приватному секторі за гіпермаркетом “Екватор”, по вул. Севастопольській мешкає Ірина Макаренко, яка звернулась до нашої редакції з проханням оприлюднити інформацію про поведінку її сусіда. За її інформацією вона та інші сусіди неодноразово ставали свідками того, як чоловік на очах перехожих вбивав котів та собак. Свідком однієї з таких сцен стала неповнолітня дочка Ірини.

По справжньому шокуючою інформацією на камеру поділилась колишня дружина “проблемного” сусіда Ірини Макаренко. Жінка розповідає, що сама неодноразово ставала свідком вбивства тварин — котів, цуценят і дорослих собак. Одного разу чоловік навіть влаштував барбекю з м'яса вбитої безпритульної тварини.

В якості ще одного відеодоказу редакції передали відео, на якому зі сміття дістають труп вбитої кішки. Як повідомила голова громадської організації із захисту тварин Валентина Мамай тварині було проведено розтин, після чого встановлено, що над кішкою знущались і задушили — розтрощено череп, розірвано селезінку і т.п.

І Валентина Мамай, і Ірина Макаренко повідомили, що всі факти передали в поліції, написавши відповідну заяву. В Бердянському відділку поліції підтвердили цю інформацію і повідомили, що дана справа розслідується.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок