Комунальники закликають водіїв прибрати автомобілі та не залишати транспорт на узбіччях доріг

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.01.2019 · 09:05 · переглядів - 1341

Прогноз синоптиків справджується — з ранку 4-го січня в Бердянську йде сніг

Комунальники закликають водіїв прибрати автомобілі та не залишати транспорт на узбіччях доріг

Комунальники готуються виводити на вулиці міста техніку. Вже на початку роботи водії комунальних служб повідомляють про проблемні ділянки на дорогах, де на узбіччях припарковані автомобілі мешканців.

Директор КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков звернувся до мешканців міста оперативно відреагувати на прохання комунальників і прибрати свої автомобілі з доріг.

Братеньков Иван

 - Перша машина, яка вийшла на розчистку доріг зіткнулась з проблемою автомобілів на узбіччях. В першу чергу ми маємо розчищати маршрути руху міських маршрутів. Через припарковані авто, окремі ділянки ми не можемо якісно прибрати. Закликаємо бердянців прибрати свої автомобілі з узбіч доріг і не паркуватись в таких місцях на період негоди. В інакшому випадку, при розчистці магістралі, автомобілі можуть бути заблоковані снігом, - звернувся до мешканців міста Іван Братеньков.

Нагадаємо, у зв'язку з прогнозами синоптиків про погіршення погодних умов в нашому регіоні, в області проведено селектор, а в місті, під головуванням міського голови Володимира Чепурного відбулась нарада, за результатами якої мобілізовано сили комунальних служб та підприємств міста. Чиновники запевняють, що на 100% готові протистояти негоді.

Тэги: снегопад



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок