Дощ, мороз, хуртовина. Чи готові комунальники до ймовірного погіршення погодних умов?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.01.2019 · 17:16 · переглядів - 1668

За прогнозами синоптиків з 4-го січня на півдні та сході Україні очікується погіршення погодних умов. Опади у вигляді дощу, наліпання мокрого снігу і мороз обіцяють суттєво ускладнити обстановку на вулицях міста. Редакція дізнавалась, чи готуються комунальні служби до несприятливих умов.

Дощ, мороз, хуртовина. Чи готові комунальники до ймовірного погіршення погодних умов?
Фото Yuris Design

За інформацією заступника міського голови Григорія Горячова та головного інженера УЖКГ Олександра Кузнєцова впродовж дня в мерії відбулась селекторна нарада з обласним керівництвом та під головуванням міського голови Володимира Чепурного.

На селекторній нараді обговорили питання щодо утримання доріг обласного значення. Після цього міський голова Володимир Чепурний скликав керівників всіх комунальних підприємств і закликав привести у повну готовність весь персонал. Так, в разі погіршення погодних умов, після надходження розпорядження, одночасно готові вийти на лінію 17 одиниць техніки комунальних підприємств. Крім того, ще 17 одиниць готові надати підприємства міста. ДП “Бердянський морський торговельний порт”, тепломережа, “Трансокм”, “Аскет-Шипінг” підтвердили, що допомагатимуть місту в ліквідації наслідків негоди. До зустрічі зі стихією ми реально готові, - прокоментував редакції головний інженер УЖКГ Олександр Кузнецов.

Заяви мерії підтвердив і керівник КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков.

Братеньков Иван

Ми повністю готові. Графіки розроблено. Зараз будемо завозити пісок на Петровський спуск. В нашому розпорядженні є 150 кубів суміші для посипки доріг. Цього вистачить на два дні негоди. Крім того, у підприємства в розпорядженні є 60 тон солі та 400 тонн відсіву. Машини в справному стані. Завантажені повністю. Люди працюватимуть в 2, а, можливо й в 3 зміни, - повідомив директор КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков.

Таким чином, судячи із заяв чиновників, міська влада приділила достатньо уваги пронозам синоптиків. Тож можновладці, на чолі з міським головою Володимиром Чепурним, не зможуть дорікнути на неочікуване погіршення погодних умов.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок