Підвезення технічної води — депутати вимагають збільшення автомобілів, які розвозять воду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.01.2019 · 13:55 · переглядів - 3630

Половина Бердянська другий день без води. Станом на 29 січня по мікрорайонах розвозять технічну воду. На лінії всього 8 машин. Люди збирають воду зі зливостоків та моря.

Підвезення технічної води — депутати вимагають збільшення автомобілів, які розвозять воду

На позачерговій сесії міської ради депутати міської ради закликали міську владу систематизувати організований підвіз технічної води та відкоригувати графік руху автомобілів. Відсутність чіткого планування в кризовій ситуації обурила депутатів.

Наявні автомобілі явно не здатні забезпечити водою всіх мешканців міста. Наразі по мікрорайонах курсують 8 автомобілів з водою — 5 машин від міської влади, 2 МНС та 1 авто організував міський осередок ВО “Батьківщина”.

Секретар міської ради Олексій Холод виступив з ініціативою звернутись до підприємств міста для виділення додаткової техніки. Організований підвіз води, не має призвести до заторів в центральній частині міста в каналізаційній мережі. Однак, враховуючи, що каналізаційний колектор не працює, директор “Бердянськводоканалу” Олександр Македонський закликав містян не перевантажувати каналізації стічними водами.

Тим часом, за наявною у редакції інформацією, в багатоповерхових будинках зафіксовано факти спуску води з мереж теплопостачання. Такі дії можуть призвести і до проблем із постачанням тепла. До котелень завозиться вода, однак неконтрольований забір із мережі може призвести до нового колапсу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок