Професійні зустрічі в центрі зайнятості

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
31.01.2019 · 10:15 · переглядів - 355

29.01.2019  в Бердянському ЗЗСО № 11 відбулась профорієнтаційна зустріч. Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Костенко Ю.О. провела для учнів 8 класів тематичну лекцію з елементами інтерактиву.

Професійні зустрічі в центрі зайнятості

«Опинились на порозі ми дорослого життя
І в дитяче повсякдення вже немає вороття.
Що робити? Ким же бути? Як професію знайти?
Хто на вся ці запитання зможе нам відповісти?»

Дійсно, опиняючись за крок до дорослого майбутнього, у молоді виникає дуже багато запитань,задля того,щоб на цей момент їх залишалось якомога менше,необхідно,спрямовувати учнів на їх професійне майбутнє та подальше працевлаштування ще у підлітковому віці.

Саме з метою відповісти на питання, які хвилюють учнів, задля активізації їх подальшого професійного самовизначення та ознайомити з актуальними професіями, які мають попит на ринку праці, фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості активно проводять профорієнтаційні заходи.

29.01.2019  в Бердянському ЗЗСО № 11 відбулась профорієнтаційна зустріч. Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Костенко Ю.О. провела для учнів 8 класів тематичну лекцію з елементами інтерактиву. Протягом заходу діти дізнались основні аспекти,які необхідно враховувати при виборі професії, також ознайомились з актуальними професіями,які мають попит на ринку праці, закріпили звої знання завдяки профорієнтаційним іграм,перегляду відповідного відеоролику та проходженню профорієнтаційних тестів за методикою Є.А.Климова. Також учнів зацікавила можливість проходження тестів щодо профорієнтації на створеній службою зайнятості веб-базованій платформі « МОЯ ПРОФЕСІЯ:консультаційна мережа». Наприкінці лекції ми досягли поставленої мети та підштовхнули молодь до правильного вибору.

В ході уроку присутні дізнались,що вдалий вибір професії тримається на трьох китах «Хочу. Можу. Треба.», також Юлія Олексіївна зробила акцент на тому що при виборі професії, доцільно враховувати такі складові: по-перше,що ви любите робити довго,по -друге,що у вас виходить добре, по-третє-чи можуть за це вам заплатити. Завдяки мультимедійному супроводу продемонструвала актуальні професії,які мають попит на ринку праці. Протягом заходу діти брали активну участь,були позитивно налаштовані,добре показали свої компетенції,що стосуються їх подальшого навчального та професійного шляху. Наприкінці Костенко Ю.О. провела профорієнтаційні тести за методикою Є.А. Климова,які також підштовхнули молодь до правильного визначення свого професійного майбутнього.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок