Оновлено - В Бердянську не пустили на зустріч Олександра Вілкула та облили зеленкою

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.02.2019 · 16:12 · переглядів - 17444

В Бердянську поблизу будинку культури «Софіт» місцеві активісти організували акцію протесту проти приїзду Олександра Вілкула в Бердянськ. Для активістів акція закінчилася успішно.


Коли політик з'явився на площі перед БК «Софіт» його облили зеленкою. Політик разом з охороною спробував потрапити в приміщення будинку культури. Між правоохоронцями та активістами відбулась сутичка. Активісти заблокували вхід і кандидат в президенти від Опоблоку потрапити всередину будівлі не зміг.

В результаті політик залишив місце зустрічі. Поліція оточила "місце злочину" для подальшого розслідування.

Станом на 17:40 кандидат в президенти України Олександр Вілкул проник всередину БК "Софіт", де розпочав агітаційну зустріч з виборцями

Показово, що всередину будинку культури правоохоронці не допустили журналіста редакції. В момент, коли Олександр Вілкул спілкувався з виборцями, співробітники поліції, які заблокували вхід до будівлі, повідомили, що після 17:00 потрапити до "Софіту" не можна...

За фактом облиття зеленкою одного з кандидатів у Президенти України у Бердянську триває перевірка

Поліцейські встановили чоловіка, який в місті Бердянськ облив зеленкою одного з кандидатів у Президенти України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

1 лютого до міста Бердянськ з метою зустрічі з виборцями приїхав один з кандидатів у Президенти України.

Кілька десятків городян заблокували вхід до палацу культури по проспекту Азовському, в якому мала проходити зустріч. Коли кандидат вийшов зі свого автомобіля, його не пропустили до зали та облили зеленкою.

Поліцейські встановили правопорушника та доставили до Бердянського відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1985 року народження. На даний час встановлюються всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та затримання правопорушника.

Незалежно від політичних поглядів та вподобань звертаємось до громадян, бути взаємоввічливими один до одного, толерантними та не піддаватись на провокації. Нікому не дозволено вчиняти правопорушення та злочини. На кожен факт поліція реагуватиме миттєво та згідно чинного законодавства.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок