У Бердянську відбулося символічне відкриття відремонтованого приміщення для Військової служби правопорядку

По матеріалам пресс-службы исполкома
07.02.2019 · 15:44 · переглядів - 3938

У 2017 році міський голова Володимир Чепурний звернувся до Ради оборони області з проханням щодо створення у Бердянську Військової служби правопорядку.

У Бердянську відбулося символічне відкриття відремонтованого приміщення для Військової служби правопорядку

Це спеціальне правоохоронне формування у складі Збройних Сил України, призначене для забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців. Це прохання було узгоджено, і в місті з’явилася група ВСП. Очолив її майор Володимир Долич. Було прийнято рішення, що ВСП буде займати частину приміщень Бердянського об’єднаного міського військового комісаріату. Депутати міськради виділили кошти і у 2018 році розпочався ремонт військкомату.

На ремонт усієї будівлі необхідно 3 млн. 300 грн, у 2018 році з міського бюджету виділено 1 млн 296 тис грн. За ці кошти було повністю змонтовано систему опалення, проведені вентиляція, водопровід та каналізація, замінено усі вікна у будівлі військкомату. Виконано перепланування та ремонт приміщення для Військової служби правопорядку, облаштовано окремий вхід, зроблено підлогу першого поверху будівлі, проведено електрику, облаштовано туалети та душову кімнату.

На 2019 рік заплановано продовження ремонту військкомату. Буде проведено ремонт покрівлі та фасаду будівлі, ганку, ремонт внутрішніх приміщень тощо.

Після завершення ремонтних робіт сьогодні, 7 лютого, відбулося символічне відкриття відремонтованого приміщення для Військової служби правопорядку. Оглянули приміщення міський голова Володимир Чепурний, начальник Запорізького зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Тарас Рощенков та помічник міського голови, уповноважений з питань взаємодії з силовими структурами Дмитро Зубович.

Тарас Рощенков подякував міській владі за допомогу та відзначив, що ремонт приміщень зроблено якісно. Це перша ВСП в області, де усе виконано згідно військових вимог та норм.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок