Вдало обрана професія - запорука щасливого життя

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
07.02.2019 · 16:34 · переглядів - 436

Але ж як складно випускникам самостійно визначитись серед такої великої кількості актуальних професій сьогодення

Вдало обрана професія - запорука щасливого життя

З метою допомогти молоді обрати вдалий професійний шлях 7 лютого поточного року в актовій залі Бердянської районної державної адміністрації був проведений профорієнтаційний захід для учнів 11 класів Бердянського району та Осипенківської ОТГ.

У заході взяли участь спеціалісти різної професійної спрямованості. Представники Київського національного університету культури і мистецтв розповіли про привілеї навчання в цьому вищі, спрямовували молодь обирати професії творчого характеру.

У свою чергу, директор Осипенківського професійного аграрного ліцею наголошував переважно на потребі України у кваліфікованих робітничих кадрах.

Також до участі у заході були запрошені фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості Корнієнко О.В. та Костенко Ю.О.

Ольга Валеріївна детально розповіла випускникам про те, чим саме для них корисна служба зайнятості. Під час виступу вона ознайомила з професіями, які мають попит на сучасному ринку праці, наголосила на основних аспектах, котрі необхідно враховувати при виборі професії.

Присутніх дуже зацікавила можливість проходження тестів на  веб-базованій платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ-консультаційна мережа», яку запровадила служба зайнятості, адже вона  допомагає продіагностувати власну професійну мотивацію, структуру інтелекту та психологічні схильності.

Зустріч виявилась масштабною та дуже інформативною. Протягом заходу панувала дружня та позитивна атмосфера. Наприкінці учні зробили висновки щодо свого професійного майбутнього та стали на крок ближче до успішного працевлаштування. Бажаємо їм успіхів!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок