Міський голова зустрівся з Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.02.2019 · 15:51 · переглядів - 958

Сьогодні, 11 лютого, з офіційним візитом Бердянськ відвідує Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон. До складу делегації також увійшли аташе оборони, полковник Андре Еврар, заступник аташе оборони, майор Роман Праті та перший секретар Люсьєн Таллє.

Міський голова зустрівся з Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон

З високоповажною делегацією зустрілися міський голова Володимир Чепурний, секретар міської ради Олексій Холод та помічник міського голови, уповноважений з питань взаємодії з силовими структурами Дмитро Зубович.

Головною метою зустрічі було обговорення економічної та соціальної ситуації у місті, вплив останніх подій в Азовському морі та біля Керченської протоки, питання воєнної безпеки у місті тощо.

Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відзначила, що це її перший візит у Бердянськ.

“Навіть, якщо сьогодні наша зустріч символічна, для нас, для Франції дуже важливо показати підтримку Україні, її суверенітету. І те, що я захотіла сюди до вас, це потрібно для того, щоб вивчати ситуацію, показати, що ми разом з вами і будемо вас підтримувати, підтримувати територіальну цілісність України”, - наголосила пані Ізабель.

Наприкінці зустрічі міський голова Володимир Чепурний та секретар Міської ради Олексій Холод передали гостям подарунки на згадку про Бердянськ. А Ізабель Дюмон у свою чергу вручила міському голові Медаль посольства Франції.

Після офіційного візиту до мерії делегація з Франції відвідала Адміністрацію морського порту Бердянськ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок