Побори не побороли — батьки розповіли профільному заступнику мера про проблеми дитячих садочків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.02.2019 · 11:26 · переглядів - 3088

Група батьків з декількох дитячих садочків завітала в мерію до профільного заступника міського голови Юлії Дойнової, щоб розповісти про проблеми дитячих навчальних закладів.


Основна мета зустрічі — дізнатись, чому зменшуються обсяги фінансування дитячих садочків в 2019 році. Це стосується як капітальних робіт, так і закупівлі хімічних засобів та ін. статей фінансування. В ході бесіди батьки підкреслили, що адміністрація закладів продовжує збирати кошти батьків на різні види робіт.

Заступник міського голови Юлія Дойнова повідомила, що зменшення обсягів фінансування пов'язано зі скороченням дохідної частини місцевого бюджету. Через це на 2019-й рік запланували менше робіт, ніж розраховували.

Батьки вихованців дитячих садочків №№ 28, 1, 3 підняли ряд проблем пов'язаних з крайньою необхідністю заміни ліжок — діти 4-х років сплять в маленьких ліжечках, необхідність проведення ремонтів, заміні вікон і т.д. В притаманному стилі Юлія Вікторівна спочатку порадила батькам звернутись в мерію з офіційними запитами, однак наприкінці зустрічі, все ж пообіцяла підготувати детальну інформацію на кожне озвучене запитання. Зустріч з батьківським активом заступник мера запланувала на понеділок, 4-те березня.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок