Сезонна торгівля в Бердянську — підприємці закликають владу продовжити термін дії земельних сервітутів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.02.2019 · 14:08 · переглядів - 991

Декілька приватних підприємців звернулись до депутатської комісії з питань підприємницької діяльності з проханням сприяти бізнесменам продовжити терміни дії земельних сервітутів


Комісія вирішили делегувати своїх представників на на засідання колег, які вирішуються земельні та архітектурні питання.

Питання сезонної торгівлі для курортного Бердянська останнього десятиріччя стало одним з наріжних каменів протистояння між пересічними мешканцями міста, підприємцями та міською владою. Вкрай негативне відношення до хаосу і базару на Приморській площі містяни щороку висловлюють в соціальних мережах і передають своє невдоволення депутатам та меру. Однак, з року в рік, навіть після “перезавантаження” місцевої влади ситуація не змінилась. Хоча нинішні можновладці активно використовували негативні настрої суспільства по відношенню до торгівлі в центрі міста для отримання додаткових політичних дивідендів. Зрозуміло, що картина залишилась незмінною і після перемоги на виборах.

На багаточисельні запитання від представників нашої редакції і особисто міський голова Володимир Чепурний і його профільний заступник Юлія Дойнова заявляли, що негативно відноситься до базару на набережній, однак виправити ситуацію можна буде лише після того, як завершиться термін дії земельних сервітутів, які видавались попередніми керівниками міста.

На чергове засідання депутатської комісії з питань підприємницької діяльності завітали підприємці, які звернулись за допомогою до депутатів, щоб продовжити термін дії земельних сервітутів. Йдеться не лише про набережну, а й про курортні мікрорайони. Підприємці наголошують, що запропонований варіант подовження дії документу на один рік не сприятиме розвитку бізнесу, власники споруд не будуть вкладати значні кошти для виготовлення сучасних привабливих споруд, замість будок та наметів.

Заслухавши аргументи підприємців голова комісії Іван Братеньков пообіцяв, що очолювана ним комісія всіляко сприятиме вирішенню даного питання на користь бізнесменів і депутати разом з суб'єктами підприємницької діяльності візьмуть участь в обговоренні на засіданні земельної комісії.

Таким чином, можемо констатувати, що протистояння за право працювати в найбільш привабливих частинах міста розпочалось.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок