МАФам бути! Говоримо одне, а робимо інше — обіцяних змін в сезонній торгівлі бердянці не дочекаються

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.03.2019 · 12:57 · переглядів - 1368

Початок вересня. Інформаційний день. Володимир Чепурний однозначно заявляє — в 2019 на Азовському проспекті МАФів не буде! Минуло пів року і міський голова вже висловлюється інакше. Влітку 2019-го тимчасові споруди, все ж таки, будуть!


Цілком очікувано і абсолютно прогнозовано заяви чиновників після сезону і за декілька місяців до літа кардинально відрізняються. На інформаційному дні в мерії, наша редакція поцікавилась у міського голови, чи має намір міська влада в цьому році ліквідувати хаос і базар на проспекті Азовському та вул. Горького? Далі — цитата.

Чепурной Владимир

Я категорично проти, щоб на Приморській площі були ТС (під Приморською площею, мається на увазі майданчик поблизу літньої сцени — прим. редакції). Я проти того, щоб вони були і на проспекті, але мене всі запевняють, що це необхідно робити, бізнес має розвиватись. Тому дано розпорядження розробити схему і зменшити кількість ТС. Тимчасові споруди, які викуплені за копійки, будуть ліквідовані. Вони там ні до чого, - висловив свою позицію міський голова Володимир Чепурний.

Погодьтеся, заяви мера варіанту вересня 2018-го і сьогоднішня позиція серйозно відрізняються... На уточнення, на скільки менше буде МАФів в цьому році, міський голова конкретної відповіді не дав. Начальник управління економіки Юлія Орлова додала, що на схемі не буде відображено ті споруди, які не користувались попитом у підприємців в минулому році.

Почути позицію профільного заступника мера Юлії Дойнової, яка персонально переконувала нас, що після завершення дії сервітутів, базар в центрі міста буде ліквідовано, не вдалось. Чиновниця у відпустці. Та навряд чи позиція заступника міського голови відрізнятиметься від думки міського очільника.

Таким чином, в черговий раз змушені констатувати, що слова і реальні справи у бердянських чиновників суттєво відрізняються...




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок