До початку сезону рух автобусів на Косу покращиться

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.03.2019 · 10:49 · переглядів - 575

Транспортна комісія виконкому, на своєму засіданні ухвалила рішення промоніторити пасажиропотік на Косу і змінити графік руху транспортних засобів


В Бердянську розпочалась підготовка до курортного сезону. Мешканці курортних мікрорайонів та адміністрація елітних баз на Косі вже наводять порядок у своїх домоволодіннях. Пасажиропотік на перлину Бердянська зріс, тож в існуючому режимі руху маршрут №15 не здатен вивезти всіх людей, які працюють вранці - на, а ввечері з Коси.

Скарги від бердянців про незадовільний графік руху автобусів вже надходять до мерії. На інформаційному дні в мерії журналісти також озвучили меру дану проблему. Володимир Чепурний дав доручення своєму заступнику Григорію Горячову врегулювати питання.

На засіданні транспортної комісії це питання було розглянуто разом з бердянськими перевізниками. Інформація, яка надійшла в мерію про незадовільний графік руху маршруту №15 буде перевірено, встановлено пасажиропотік і в підсумку, відкореговано інтервали руху транспортних засобів. Таким чином, ще до початку сезону на Косу міський транспорт буде ходити частіше, ніж в зимовий період.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок