В мерії розповіли, куди поділи бруківку зняту під час реконструкції доріг в центрі міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.03.2019 · 11:17 · переглядів - 2833

За інформацією Григорія Горячова бруківку з центра міста використали в сквері Героїв Небесної сотні.


Напевно кожен бердянець знає, що ще в ХІХ столітті в місті викладались вулиці бруківкою, яка завозилась з Європи у вигляді баласту для кораблів, що заходили в місцевий порт. Під час реконструкції в центрі міста бруківку зняли і передали на зберігання. Редакція адресувала представникам влади запитання, про напрямки її використання.

Заступник міського голови Григорій Горячов відзначив, що частина бруківки була викладена в сквері Героїв Небесної сотні. Очевидно, що обсяги матеріалу, який було використано для скверу і кількість бруківки знятої з доріг міста явно не тотожні. Заступник мера запевнив, що детально уточнить інформацію і передасть її редакції.

Крім того, наші підписники надіслали декілька фото з вул. Свободи, де триває реконструкція каналізаційного колектору. Як виявилось під плитами лежить шар бруківки. Заступник міського голови Григорій Горячов підтвердив, що підрядник зняв шар бруківки під час проведення земляних робіт. За словами чиновника матеріал заактовано та передано на зберігання. Про які обсяги йдеться, профільний заступник мера доповість окремо.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок