В Бердянському морському порту вперше за 10 років відремонтують два причали

По матеріалам АМПУ
21.03.2019 · 11:43 · переглядів - 709

Бердянська філія Адміністрації морських портів України проведе ремонт причалів №№ 1 та 2 у Бердянському морському порту. Відповідні тендери вже розміщені у системі електронних закупівель Prozorro.

В Бердянському морському порту вперше за 10 років відремонтують два причали

«Роботи такого масштабу на цих об’єктах не здійснювались більше 10 років, – зазначив начальник Адміністрації морського порту Бердянськ Олександр Барчан.— Їх виконання дозволить привести стан причалів до належного рівня та підвищити швидкість та ефективність вантажних операцій. Розвиток портової інфраструктури – є одним з головних завдань Плану розвитку Бердянського морського порту. Ми сподіваємось, що силами АМПУ та інвесторів нам вдасться повністю відновити всю причальну територію порту вже в найближчі роки».

Відповідно до тендерної документації на двох причалах Бердянського порту буде здійснений повний ремонт залізобетонних плит, цементно-бетонного та асфальтного покриття, облаштовані нові колесовідбійні бруси, металеві кутки вздовж кордону причалів та інші роботи.

Очікувана вартість робіт на двох об’єктах складає близько 9 млн грн (без ПДВ). З них 3,7 млн грн піде на ремонт першого причалу, і майже 5,3 млн грн – на причал № 2.




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок