Чергова загроза — асфальт над колектором дав нову тріщину

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.03.2019 · 12:20 · переглядів - 4164

Сьогодні, 21 березня, мешканці нагірної частини міста помітили нову тріщину на дорозі по Мелітопольському шосе, в районі будинку №9. Комунальники обстежують ділянку.


Поблизу пішохідного переходу поблизу будинку №9 по Мелітопольському шосе частина асфальтного покриття просіла і дала тріщину. Як повідомив заступник міського голови Григорій Горячов на даний момент на місці працюють комунальні служби, які встановлюють рівень загрози і визначають ймовірність нового обвалу.

Горячев Григорий

Просів асфальт і по дорозі пішла тріщина. Це трапилось в межах тимчасового обхідного колектору. Можливо по цій ділянці проїхала вантажівка. Зараз спеціалісти визначають чи є загроза обвалу. - повідомив Григорій Горячов.

Нагадаємо, ділянка Мелітопольського шосе за спортивним комплексом в сторону “середньої гори” закрита для руху транспорту. Однак автомобілісти часто нехтують знаками, які забороняють рух автомобілів. Чергове просідання асфальту підкреслює, що пересуватись даною ділянкою дороги вкрай небезпечно. Наразі правоохоронці чергують на місці і контролюють рух транспорту в напрямку аварійно небезпечного відрізку.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок