"Свободу не спинити" - Роман Скрипін презентував в Бердянську медіаплатформу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.03.2019 · 17:40 · переглядів - 1399

Група журналістів - Роман Скрипін, Сергій Грішин, Леонід Швець та ін. створили медіаплатформу "Свободу не спинити". З презентацією проекту журналісти приїхали до Бердянська.

"Свободу не спинити" - Роман Скрипін презентував в Бердянську медіаплатформу

На базі Антикафе місцеві журналісти та громадські активісти поспілкувались з києвськими гостями. Основна мета проекту - консолідувати регіональні медіа та представників громадськості в межах одного майданчику.

"Свободу не спинити" - група в мережі Фейсбук. Планується, що цей простір стане місцем своєрідного обміну інформацією між регіонами та столицею.

Тиск, напади, погрози і, навіть, вбивства активістів і журналістів в Україні за останні роки суттєво зросли. Свавілля чиновників, розкрадання бюджетних коштів, зловживання владою, утиски з боку правоохоронних органів чи інші прояви локальних конфліктів, більше не будуть залишатись на регіональному рівні. Планується завдяки швидкій комунікації через медіаплатформу, проблему розтиражують інші ЗМІ, в тому числі і загальнодержавні.

Проект перебуває лише в стадії розробки, організатори розраховують, що ідея швидко втілиться в життя. Долучитись до співпраці кияни запропонували і бердянським незалежним ЗМІ та громадським активістам.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок