Традиційно у квітні в Запорізькій області проводиться «Місячник  зайнятості  жінок».

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
27.03.2019 · 13:04 · переглядів - 286

Працевлаштування жінок залишається однією з актуальних проблем. Як свідчить статистика, серед безробітних жінок, які перебувають на обліку в центрах зайнятості Запорізької області, третина мають досить високий  професійний та освітній рівень.

Традиційно у квітні в Запорізькій області проводиться «Місячник  зайнятості  жінок».

Нажаль, дисбаланс попиту й пропозиції  робочої сили не на користь жінкам: на більшості підприємств використовується праця чоловіків.

На сьогодні на обліку в обласній службі зайнятості перебувають близько 12 тис. жінок (що складає 54% від загальної чисельності безробітних), які потребують допомоги в працевлаштуванні.

Протягом квітня у всіх центрах зайнятості та філіях в Запорізькій області здійснюватиметься робота консультаційних пунктів із залученням  фахівців центрів зайнятості та соціальних партнерів, які опікуються проблемами зайнятості жінок. Планується проведення ярмарок вакансій, Аукціонів претендентів, Презентацій професій; засідання клубу для безробітних «Пошук», «Я – успішна жінка»; тематичних семінарів  для безробітних жінок, тренінгів та багато іншого.

Високопрофесійна допомога і суто людська підтримка фахівців служби зайнятості стане надійним помічником жінкам на шляху до впевненості у майбутньому.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі активної підтримки безробітних Бердянського МРЦЗ за номером (06531) 4-70-89,(06153) 4-72-93




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок