Чемпіонат Бердянська з футболу під загрозою зриву. Футболісти б'ють на сполох

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.04.2019 · 16:52 · переглядів - 1436

На позачерговій сесії міської ради група футболістів - представники клубів, які беруть участь в чемпіонаті, повідомили мера, що через недостатній рівень освітлення чемпіонат міста з футболу може не відбутись.

Чемпіонат Бердянська з футболу під загрозою зриву. Футболісти б'ють на сполох

22 квітня має стартувати чемпіонат міста з футболу. За інформацією групи футболістів, згідно оприлюдненого графіку проведення матчів чемпіонату, ігри починатимуться о 19:30 вечору. Існуючий рівень освітлення не задовільний. Футболісти грають в напівтемряві, а вболівальники спостерігають за силуетами. В підсумку жодного задоволення футболісти і глядачі не отримують.

Футболісти закликали міського голову врегулювати проблему, адже з цим питанням до Володимира Чепурного звертались ще минулого року. Позиція мера здивувала, адже, на думку міського очільника, футболісти ледь не з кошторисною схемою мали прийти на сесію...

Після тривалої дискусії на підвищених тонах, вирішено до завтрашнього дня проаналізувати, як вирішити проблему. КП "Міськсвітло" має надати свої рекомендації до завтра. Володимир Чепурний пообіцяв в суботу особисто проінформувати футболістів, як буде врегульовано проблему.

Поки що, футболісти заявили, що починати чемпіонат за оновленим розкладом не будуть.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок