В Бердянську поліцейські встановили розповсюджувачів марихуани та вилучили понад 5 кілограмів наркотичного засобу

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
11.04.2019 · 08:42 · переглядів - 2626

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими із залученням спецпризначенців провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання чоловіка та жінки, які підозрюються у розповсюдженні наркотичного засобу «марихуана» на території Бердянська та Бердянського району

В Бердянську поліцейські встановили розповсюджувачів марихуани та вилучили понад 5 кілограмів наркотичного засобу

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області під час проведення оперативно-розшукових заходів, встановили, що на території міста Бердянськ та Бердянського району раніше судима жінка 1980 року народження розповсюджує наркотичний засіб «марихуана».

Також, поліцейські з’ясували, що наркотичний засіб, з метою реалізації, громадянка купувала у іншого мешканця Бердянська. Ним виявився раніше судимий чоловік 1973 року народження.

10 квітня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчими Бердянського відділу поліції із залученням спецпідрозділу «КОРД» провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання обох зловмисників.

В результаті було вилучено висушений і напіввисушений наркотичний засіб, частково у подрібленому стані, та залишки рослин відбірного роду «коноплі», загальною вагою понад 5 кг 200 грам (попередньо встановлено наркотичний засіб «марихуана») та телефони з сім-каратами обох фігурантів.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Жінку затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо затримання чоловіка.

В діях зловмисників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок