Менше разу на місяць... За минулий рік мер міста провів 8 прийомів громадян

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.05.2019 · 15:48 · переглядів - 502

Офіційні декларації міської влади про відкритість та доступність все далі нівелюються цифрами. Так, за минулий рік міський голова Володимир Чепурний провів всього 8 особистих прийомів громадян.


Цікаво, що в 2018-му році Володимир Чепурний не проводив і звітні зустрічі в мікрорайонах міста, як це було в попередні роки. Суттєво скоротились зустрічі представників міської влади і з журналістами. Враховуючи, що анонсована реорганізація громадської ради при міському голові так і не відбулась констатуємо, що міська влада стає з кожним роком все більше і більше закритою.

Враховуючи дану тенденцію стає зрозумілим і зростання офіційних звернень до міської влади за роз'ясненнями — за минулий рік їх надійшло 5551 або на 51 більше, ніж в 2017-му. Питання стосувались різних сфер міського господарства — ЖКГ, комунальної власності, земельних відносин, реалізації владних повноважень органами місцевого самоврядування і т.п.

В черговий раз підтверджено неефективність перспективного на етапі запровадження проекту — Бердянські петиції

Всього за минулий рік на відповідному сайті було зареєстровано 32 петиції, всього 3 з них набрали необхідну кількість голосів для розгляду. На прикладі останньої петиції про мораторій на вирубку зелених насаджень в місті, очевидно, що міська влада систематичними відмовами ініціаторам петицій нівелювала бажання громадян проявляти активність у вирішенні проблем міського господарства через даний ресурс.

Оприлюднену статистику на засіданні виконавчого комітету озвучила начальник відділу по роботі зі звернень громадян Ірина Куртова.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок