Відхилити! Влада не підтримали ініціативу громадськості з приводу мораторію на вирубку зелених насаджень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.04.2019 · 14:22 · переглядів - 1779

Заступник міського голови Григорій Горячов, під час засідання комісії з питань ЖКГ, озвучив офіційну позицію міської влади з приводу петиції про запровадження мораторію на вирубку та необґрунтоване обрізання дерев на 5 років


Відповідна петиція набрала 250 голосів. Враховуючи суспільний резонанс з приводу охолоджувальної обрізки дерев, дане питання детально обговорили на комісії з питань житлово-комунального господарства. Офіційну позицію мерії озвучив заступник міського голови Григорій Горячов.

Горячев Григорий

 - В 2018 році в центральній частині міста було проведено інвентаризацію дерев. Так, з 4000-х тисяч зелених насаджень, в аварійному стані перебувають близько 40%. Ми не маємо право ризикувати життям і здоров’ям наших громадян, тому необхідно постійно проводити омолоджувальну обрізку. Тому вважаю неможливим введення мораторію, що пропонується в петиції, - повідомив Григорій Горячов.

Депутати в  своїх виступах наголосили про актуальність проведення озеленення, однак поряд із тим, введення мораторію вважають недоцільним. Депутат Віталій Байдала запропонував автору петиції Павлу Наседкіну відвідувати засідання земельних комісій, які будуть в травні, щоб в подальшому розробити програму озеленення Бердянська.

В підсумку петицію ще мають розглянути на виконавчому комітеті, однак, навряд чи відповідь влади відрізнятиметься від озвученої сьогодні позиції Григорієм Горячовим.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок