Покіс трави в Бердянську буде завершено до кінця тижня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.05.2019 · 21:01 · переглядів - 402

Міський голова Володимир Чепурний висловив невдоволення станом покосу трави в місті. Керівник КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов запевнив, що до кінця тижня роботи будуть завершені.


Так, на зауваження міського голови Володимира Чепурного, що місто заростає травою, керівник КП “Зеленгосп Володимир Шаповалов наголосив, що підприємство працює згідно графіку і виділених асигнувань.

- Сьогодні ми працюємо на бульварі Шевченко, потім перейдемо на інші ділянки. До кінця тижня ми закриємо питання, - повідомив Володимир Шаповалов.

В свою чергу міський голова Володимир Чепурний достатньо болісно відреагував на натяк про недостатнє фінансування з міського бюджету для потреб комунального підприємства.

- На мене це вже токсично діє. Заборгованості немає? Кошти на заробітну платню є? Решту питань ми закриємо — наголосив Володимир Чепурний.

Варто зауважити, що окрім самої проблеми не скошеної трави вже через декілька тижнів постане проблема пожовклих газонів. Мало того, що зелені зони в місті жодним чином не поливаються, так і комунальники навіть не прибирають скошену траву. Тому з року в рік початок курортного сезону, навіть до початку спеки, місто зустрічає туристів з жовтими і сухими газонами...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок