Очільник адміністрації Зеленського допустив референдум про укладення мирних домовленостей з РФ

По матеріалам НВ Україна
22.05.2019 · 09:09 · переглядів - 2062

Голова адміністрації президента Андрій Богдан допустив можливість проведення референдуму з приводу укладення домовленостей з Росією про мир на Донбасі

Очільник адміністрації Зеленського допустив референдум про укладення мирних домовленостей з РФ

 - Ми розглядаємо винесення питання про досягнення мирних домовленостей з Росією на народний референдум, щоб не тільки депутати проголосували і президент прийняв рішення, а народ прийняв рішення, і суспільство дало оцінку, — сказав він в ефірі телеканалу 112 Україна.

За словами Богдана, Україна змушена шукати компроміс з РФ, проте питання здачі території виключено.

 - Ми змушені шукати компроміс. Єдине, Володимир Зеленський сказав, що ми не торгуємо нашими територіями і нашими людьми, — наголосив голова АП, додавши, що не підтримує «червоні лінії» на будь-яких переговорах.

Нагадаємо, що адвокат українського олігарха Ігоря Коломойського, радник з юридичних питань Андрій Богдан очолив Адміністрацію президента.

Співзасновник Кварталу 95 Сергій Шефір став першим помічником президента.

Варто також нагадати, що закон про всеукраїнський референдум 26 квітня 2018 року рішенням Конституційного Суду України було визнано неконституційним, тобто зараз немає правових підстав та діючої законодавчої бази для будь-яких референдумів на території України.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок