Безстрашні! Минулорічні "схеми" на ярмарку діють і в цьому році

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.06.2019 · 19:32 · переглядів - 1041

Не зважаючи на публічне викриття “схем” чиновників в організації ярмарку в минулому році, про які ми писали в 2018-му, на початку цього літа мерія впровадила той же принцип — один великий лот розбито на 5 малих, де по факту розміщується єдиний об'єкт.


Абсолютно відкрито і цинічно, ігноруючи навіть минулорічний скандал, чиновники мерії продовжують запроваджувати апробований підхід і в цьому році.

На початку курортного сезону ми направили ряд запитів до мерії про результати проведених аукціонів, щоб проаналізувати, чи дійсно в новий курортний сезон принципово відрізняється в організації проведення ярмарку, як про це браво рапортує профільний заступник мера Юлія Дойнова і міський голова Володимир Чепурний. Однак, не зважаючи на постійні заяви про відкритість, представники влади максимально ускладнюють доступ до документів. Так чи інакше ми отримаємо документи і в спеціальному матеріалі проаналізуємо “ярмаркові схеми 2019”

На черговому засіданні адміністративної комісії виявлено факт встановлення металоконструкції розміром 235 м.кв. Як пояснив підприємець він викупив 5 ярмаркових об'єктів, які було об'єднано під одним навісом. Там розташовується гральний зал з атракціонами. Члени комісії зауважили, що площа об'єкту значно перевищує площу 5 ярмаркових місць.

В результаті підприємця оштрафували на 1340 гривень. Однак таких дій явно замало. Враховуючи прецедент — виписаний протокол і адміністративний штраф відповідні служби мерії просто зобов'язані провести службову перевірку на виявлення ознак корупційних діянь і передати матеріали до правоохоронних органів. Безумовно, об'єкт на 235 м.кв. має бути демонтовано. Звичайно за умови, що міський голова не словом, а ділом готовий доводити свою нетерпимість до корупції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок