З початку доби четверо військових загинули в результаті обстрілу в зоні ООС

По матеріалам НВ Україна
06.08.2019 · 13:09 · переглядів - 617

Четверо українських військовослужбовців загинули в результаті обстрілу в зоні операції Об'єднаних сил (ООС) у вівторок, 6 серпня

З початку доби четверо військових загинули в результаті обстрілу в зоні ООС
Ілюстративне фото (прес-служба Міноборони)

Про це на брифінгу сказав речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, передають Українські Новини. 

Бойовики здійснили два обстріли. Поблизу Богданівки (Донецька область) о 00:45 противник порушив перемир’я і близько години обстрілював українські позиції з БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. О 10:20 бойовики здійснили обстріл з гранатометів позицій у Павлополі (Донецька область).

Нагадаємо, бойовики двічі обстріляли позиції підрозділів Операції об'єднаних сил 5 серпня, один український військовослужбовець був поранений в результаті підриву на невідомому пристрої.

Бойовики активізували підготовку артилерії - Міноборони

Російсько-окупаційні війська в Донбасі обладнують нові вогневі позиції артилерії і активізують підготовку своїх артилерійських підрозділів. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пише LIGA.net.

За інформацією Головного управління розвідки, ватажки бойовиків утримують в готовності до застосування артилерійські і мінометні підрозділи з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ.

Зокрема, окупанти обладнають додаткові вогневі позиції артилерії, в тому числі з порушенням мінських домовленостей щодо відведення озброєння.

Ці позиції обладнуються на територіях підприємств та прибудинкових територіях тимчасово окупованих населених пунктів поблизу лінії зіткнення.

Здійснюється активна підготовка артилерійських та мінометних підрозділів 1 і 2 АК. Вони збільшили інтенсивність навчальних стрільб на полігонах і тренувань з управління вогнем в темну пору доби.

Також в з'єднаннях і частинах окупаційних військ з 5 серпня розпочато збори з коректувальників артилерійського вогню.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок