«Епоха бідності» - депутат Цуканов пророчить звільнення в соціальній сфері та зменшення надбавок вчителям

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.08.2019 · 16:53 · переглядів - 3374

Яскравим спічем від представника «Європейської солідарності» в міській раді Віктора Цуканова завершилась позачергова сесія міської ради


Так, на думку депутата, виходячи з його аналізу управлінських рішень нового керівництва держави, в наступному році Бердянськ має забути про десятки мільйонів гривень державних субвенцій, натомість готувати скорочення надбавок та «приведення у відповідність» штатних розписів в медичній та освітній сферах.

Цуканов Виктор

За останні роки ми звикли, що завдяки нашому депутату Пономарьову Олександру Сергійовичу ми отримуємо десятки мільйонів гривень субвенцій. Ми звикли добре жити. В наступному році, навряд чи ми будемо отримувати такі кошти на соціально-економічний розвиток, - висловив свою позицію депутат Цуканов.

Принагідно відзначимо, що за минулого Президента України і підконтрольній йому більшості в Парламенті була поширеною практика виділення субвенцій окремим депутатам за «заслуги» (правильне голосування, лояльне відношення до правлячої верхівки і т.п.). Ці відомості неодноразово озвучувались самими депутатами Верховної Ради. За які заслуги отримував субвенції на свій округ Олександр Сергійович, можна припустити.

Виступ Віктора Цуканова можна розцінювати, як своєрідну підготовку до пояснень про відсутність коштів на ті чи інші потреби в наступному році, саме через позицію керівництва держави і аж ніяк не через нездатність переобраного народного депутата Пономарьова ефективно відстоювати інтереси своїх виборців.

В черговий раз наведемо приклад неспроможності нардепа якісно виконувати свої обов’язки. Більше пів року минуло з масштабної аварії на колекторі, гроші з державного бюджету на його реконструкцію так і не надійшли. Хто ж мав домагатись їх виділення, якщо не народний депутат?

«Епоха бідності», яку пророчить депутат Цуканов для Бердянська, в разі її настання, стане закономірним епічним завершенням політичної зірки Олександра Пономарьова і його примітивної команди.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок