Автономне опалення для шкіл – депутати не знають, хто і як буде експлуатувати нові об’єкти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2019 · 13:01 · переглядів - 1096

На засіданні депутатської комісії з земельних питань депутат Володимир Безверхий озвучив проблему вводу в експлуатацію котельні в ЗОШ №13. Обранець підкреслив, що на даний час не зрозуміло, як буде функціонувати новий об’єкт


Безверхий Владимир

 - В школі №13 побудували котельню, тепер стоїть запитання, а хто ж буде її запускати? Хто буде її експлуатувати? Хто буде укладати угоди на постачання газу? Всі ці питання зависли в повітрі і немає шляхів їх вирішення, - зазначив депутат Безверхий.

Заступник міського голови Оксана Деєва наголосила, що у відділі освіти є бачення по даній котельні. Вона ж, як профільний заступник, відповідає за роботи з будівництва об’єкту, інші питання мають вирішувати відповідні відділи і спеціалісти.

Начальник відділу освіти Володимир Липський, в коментарі редакції зазначив, що об’єкт має обслуговуватись виключно спеціалізованою організацією.

 - Дана котельна повинна перебувати на балансі школи, яка укладатиме договір на обслуговування зі спеціалізованою організацією. Буде це тепломережа чи інша установа, поки що не можу сказати, однак наша позиція полягає в тому, щоб після здачі її в експлуатацію, за її роботою слідкували спеціалісти, - зазначив Володимир Липський.

Депутат Віталій Байдала зазначив, що на прикладі школи №13 необхідно відпрацювати єдину схему, яку в подальшому реалізовувати в інших освітніх закладах, де будуть запускатись автономні системи теплопостачання.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок