Святкування Дня незалежності України в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.08.2019 · 19:56 · переглядів - 2868

Урочистості з нагоди 28-ї річниці незалежності України в Бердянську стартували о 18:00 на Приморській площі.

Святкування Дня незалежності України в Бердянську

Флеш-моб, Скрябін Fest "ПроRock" та виступ військового оркестру - основні святкові заходи до Дня незалежності України.

Патріотичним флеш-мобом та запуском в повітря жовто блакитних кульок відкрили святкування 28-ї річниці незалежності України.

Третій рік поспіль в Бердянську організовують рок-фестиваль на честь українського музиканта, продюсера і актора Кузьми Скрябіна. В цьому році "ПроRock" об'єднали з офіційними заходами до Дня незалежності. Творчі колективи міста виконали найпопулярніші хіти Скрябіна.

В цьому році організатори передбачили декілька конкурсів - найоригінальніші фото з українською символікою або на фоні сцени на Приморській площі з найбільшою кількістю лайків відзначили подарунками. А в рамках Скрябін Fest всі поціновувачі творчості Кузьми отримали можливість привітати співака із Днем народження, надіславши текст привітання на номер, вказаний на сцені. Найбільш оригінальне і зворушливе привітання також відзначили подарунком.

Традиційно у концерті прийняв участь музичний бенд військовоі частини 3029 Національної гвардії України. Програма святкування розрахована на 4 години. Тож поціновувачі української музики отримали змогу приємно провести час на Приморській площі і весело відзначити головне свято країни.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок