Третині абонентів КП «Бердянськводоканал» виставляє рахунки за середнім показником

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.08.2019 · 11:01 · переглядів - 4088

30% всіх абонентів КП «Бердянськводоканал» оплачують послуги з водопостачання та водовідведення за середнім показником. Відповідну інформацію озвучила начальник абонслужби підприємства Вікторія Лєрнер. Міський голова піддав сумніву дані цифри


Так, за словами Вікторії Лєрнер, нарахування за середнім показником виставляється в разі, якщо абонент більше трьох місяців не передавав показання лічильника. В такому випадку, перші три місяці розрахунок послуги здійснюється за середньодобовим показником, на четвертий місяць — по середньонормовому. Для переведення розрахунку за лічильником, необхідно допустити контролера до прибору обліку, після чого розрахунки будуть відновлені за фактично спожитими обсягами води.

Передати інформацію з показаннями лічильника можна за телефонами 3-63-29, 3-40-54 (в робочі години будніх днів) або 3-43-00 і 3-51-95 (цілодобово). Крім того, залишити дані водокористування можна в особистому кабінеті на сайті підприємства. Наразі фахівці комунального підприємства опрацьовують можливість передачі показань через повідомлення вайбером.

Останнім часом на підприємстві спостерігають значні черги користувачів. З цього приводу міський голова Володимир Чепурний закликав комунальників налагодити роботу таким чином, щоб проблеми містян оперативно опрацьовувались фахівцями водоканалу і люди не вистоювали довжелезні черги на спеці.  




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок