Інвестиції в бізнес — підприємців закликали долучитись до розробки інвестпаспорту міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.08.2019 · 16:36 · переглядів - 348

Заступник міського голови Юлія Дойнова, під час засідання Спілки промисловців, підприємців (роботодавців), закликала місцевих бізнесменів долучитись до розробки Інвестиційного паспорту Бердянська, що в перспективі допоможе залучити інвесторів для розширення існуючої справи


Дойнова Юлия

 - Разом з канадськими партнерами проекту ПРОМІС ми працюємо над розробкою Інвестиційного паспорту міста. Великі промислові підприємства міста вже надали інформацію про себе, ми закликаємо представників малого бізнесу також представити себе, адже готовий документ ми будемо розповсюджувати серед наших міжнародних партнерів, - закликала підприємців Юлія Дойнова.

Наразі вже представлено транспорт і логістику Бердянська, навчальні заклади, підприємства, охарактеризовано роботу із залучення інвестицій в місто, визначено напрямки, де можливе залучення додаткових інвестицій і реалізація потенційно привабливих проектів. Здебільшого, відображено дані про комунальне господарство, тому Юлія Дойнова закликала бізнесменів надати відомості про свою діяльність. Мерія висловила готовність максимально допомогти в підготовці інформації.

Участь в Інвестиційному паспорті міста — безкоштовна.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок