Депутати вимагають оприлюднити дані про відрахування зернотрейдерів до міського бюджету

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.09.2019 · 12:43 · переглядів - 1865

Скільки коштів у вигляді податків перераховують до міського бюджету приватні портові оператори, які працюють на територію порту? Відповідне протокольне доручення дав депутат Олександр Свідло на черговій сесії міської ради


В черговий раз на сесії міської ради обговорили проблему руху зерновозів і подальшого руйнування міських доріг. Зокрема, Олександр Свідло запропонував порівняти обсяги перерахувань до міського бюджету податки приватних портових операторів і зернотрейдерів з коштами, які виділяються на ремонт доріг.

Свидло Александр

 - Ми зараз не говоримо про Бердянський морський торговельний порт. Вони майже не працюють з зерном. Зернові перевалюють приватні портові оператори. У мене є дуже великі сумніви, що їх перерахування до міського бюджету хоча б близько можна порівняти з нашими видатками на ремонт доріг, - заявив Олександр Свідло.

Колегу підтримав і депутат Микола Рудницький, який заявив готовність підготувати звернення до Кабінету міністрів, щоб в Бердянському порту працювали лише ті трейдери, які офіційно зареєстровані в нашому місті.

Секретар міської ради Олексій Холод повідомив, що міська влада направили офіційні звернення до керівництва головного офісу АМПУ та Бердянської філії про спільну участь в ремонті доріг, які ведуть до порту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок