Депутати вимагають оприлюднити дані про відрахування зернотрейдерів до міського бюджету

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.09.2019 · 12:43 · переглядів - 1871

Скільки коштів у вигляді податків перераховують до міського бюджету приватні портові оператори, які працюють на територію порту? Відповідне протокольне доручення дав депутат Олександр Свідло на черговій сесії міської ради


В черговий раз на сесії міської ради обговорили проблему руху зерновозів і подальшого руйнування міських доріг. Зокрема, Олександр Свідло запропонував порівняти обсяги перерахувань до міського бюджету податки приватних портових операторів і зернотрейдерів з коштами, які виділяються на ремонт доріг.

Свидло Александр

 - Ми зараз не говоримо про Бердянський морський торговельний порт. Вони майже не працюють з зерном. Зернові перевалюють приватні портові оператори. У мене є дуже великі сумніви, що їх перерахування до міського бюджету хоча б близько можна порівняти з нашими видатками на ремонт доріг, - заявив Олександр Свідло.

Колегу підтримав і депутат Микола Рудницький, який заявив готовність підготувати звернення до Кабінету міністрів, щоб в Бердянському порту працювали лише ті трейдери, які офіційно зареєстровані в нашому місті.

Секретар міської ради Олексій Холод повідомив, що міська влада направили офіційні звернення до керівництва головного офісу АМПУ та Бердянської філії про спільну участь в ремонті доріг, які ведуть до порту.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок