Плата за вірність — понад пів мільйона виділили органам самоорганізації населення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.09.2019 · 14:38 · переглядів - 1262

На черговій сесії міської ради більше 600 тисяч гривень виділили депутати міської ради на потреби комітетів мікрорайонів та вуличних комітетів Бердянська


Як пояснила керуюча справами міськвиконкому Ольга Кочубей кошти виділяються на потреби вуличних та комітетів мікрорайонів, щоб представники органів самоорганізації населення мали можливість належним чином організувати святкування Дня міста.

Депутати Олександр Свідло та Сергій Мартинов закликали представників влади надати кошторис — як освоюються бюджетні кошти в мікрорайонах. На цю ініціативу досить бурхливо відреагували депутати з, так званої, більшості. Володимир Безверхий, Василь Бокоч, Надія Новак та інші один за одним повторювали, що мають тісний зв'язок з комітетами і прекрасно знають, куди витрачаються бюджетні кошти.

Нагадаємо, одразу після виборів 2015-го року, міська влада організували перевибори до органів самоорганізації населення. В результаті небаченої до цього самоорганізації людей, які приїздили колонами автобусів на голосування, комітети сформували з лояльних до нинішньої влади представників. Відтепер, щорічно з міського бюджету виділяються сотні тисяч гривень на потреби ОСН. Попередня ж каденція міської ради всіляко блокувала будь-яке фінансування органів самоорганізації.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок