Новий арт-об’єкт БДПУ — Дерево бажань

По матеріалам БДПУ
10.09.2019 · 09:58 · переглядів - 916

9 вересня приємна подія зібрала студентів та викладачів Бердянського державного педагогічного університету у затишній парковій зоні головного корпусу. Сьогодні, у міжнародний день краси, тут відкрили новий арт-об’єкт — «Дерево бажань».

Новий арт-об’єкт БДПУ — Дерево бажань

Ще декілька місяців тому на цьому місці був пустир, а тепер, немов за порухом чарівної палички, він перетворився на затишний куточок, де височить чудова кована яблуня, де можна відпочити від занять, провести час з друзями, сфотографуватися і просто помріяти.

Кожна людина мріє про сокровенне: хтось про успішне складання сесії, хтось про кар’єру, створення родини або кохання. У керівництва університету теж була мрія – створити арт-об’єкт, який став би окрасою нашого закладу освіти та сподобався б і студентам, і співробітникам, і гостям Бердянська.

У привітальному слові ректор БДПУ професор Ігор Богданов подякував за успішне співробітництво партнерам – директору Бердянського професійного ліцею Сергію Дудукалову та майстру виробничого навчання Бердянського машинобудівного ліцею Олександру Шапошнику, які допомагали втілити мрію у життя.

За легендою, Дерево бажань буде допомагати у виконанні найзаповітніших думок, оскільки кожна його деталь – символічна. Майбутня наукова еліта буде звертатися по допомогу до розумниці Сови; яблуко, що наштовхнуло Ньютона на думки про всесвітнє тяжіння, обов’язково посприяє успіху у кар’єрі або навчанні; гойдалка допоможе відпочити і поринути думками у безтурботне дитинство.

Натхненним ритуалом стало загадування першого чарівного бажання. Усі присутні взяли за руки один одного, закрили очі і загадали свої найзаповітніші мрії. Піднесений настрій створили студенти ФППОМ своєю ніжною хореографічною композицією. Лідери студентського самоврядування прикрасили Дерево бажань символічними листками, де записані сподівання кожного факультету.

Невеличке свято закінчилось, а чарівна яблуня заграла різнокольоровими барвами.

Юлія Мельнікова, головний редактор «Університетського слова»
Світлини Даши Демченко




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок