Берднянський військовий комісаріат повідомив про призов офіцерів запасу на військову службу

По матеріалам Берднянський військовий комісаріат
11.09.2019 · 15:13 · переглядів - 6243

Про призов офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу, громадян України, які мешкають у  місті Бердянськ та Бердянському районі в 2019 році


Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, затвердженого Указом Президента України від 10 грудня 2008 року № 1153, наказу Міністерства оборони України від 30 травня 2017 року № 300 та з метою якісної підготовки та проведення призову громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу, наказую:

  1. Громадянам України віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, склали встановлені іспити, мають вищу освіту за освітнім ступенем не нижче бакалавра та яким присвоєно відповідне первинне військове звання офіцера запасу, відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" прибути на об’єднану призовну дільницю міста Бердянська та Бердянського району для проходження атестаційної та медичної комісії і прийняття рішення про призов.
  2. Усі офіцери запасу, які підлягають призову на військову службу за призовом осіб офіцерського складу, зобов’язані прибути у міськвійськкомат для проходження медичного огляду та атестаційної комісії за адресами: Бердянський об’єднаний міський військовий комісаріат, вул. Університетська, 29 (каб.№10) та об’єднана призовна дільниця Бердянського ОМВК, вул. Захисників України, 36 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для проходження атестаційної комісії, зобов’язані прибути в Бердянський об’єднаний міський військовий комісаріат з 09.09.2019 року по 01.10.2019 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу або засвідчують право на відстрочку від призову.
  3. Усі офіцери запасу, які підлягають призову на військову службу за призовом осіб офіцерського складу і тимчасово перебувають на території міста Бердянськ та Бердянського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районні військові комісаріати за місцем реєстрації - для проходження атестаційної комісії.
  4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, та навчальних закладів міста та району, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати офіцерів запасу з відряджень, на вимогу військового комісаріату сповістити офіцерів запасу про їх виклик у військовий комісаріат та забезпечити своєчасне прибуття їх на призовну дільницю.
  5. Офіцери запасу, які ухиляються від призову і не з’являються за викликом та не прибудуть до військового комісаріату у визначені терміни на медичний огляд та на атестаційну комісію без поважних причин, несуть відповідальність установлену законом.



Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок