Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує малі та середні підприємства взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2019»

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
19.09.2019 · 14:53 · переглядів - 404

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує малі та середні підприємства Донецької, Луганської та Запорізької (узбережжя Азовського моря) області взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2019», яка відбудеться у Києві 8-9 листопада 2019


Захід пройде в самому серці міста – Українському домі на вул. Хрещатик, 2. «Схід-Експо 2019» реалізується Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії. Партнери заходу: Донецька, Луганська та Запорізька обласні державні адміністрації, Торгово-промислова палата України.

Про «Схід-Експо 2019»

У 2017-2018 роках захід проходив у Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві та Львові. Загалом виставки відвідали більше 6 500 людей та 225 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили ділові відносини з новими партнерами.

Центральною подією «Схід-Експо 2019» стане виставка-презентація підприємств зі Сходу, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів України, країн ЄС та світу, і встановлення нових ділових відносин. Крім того, підприємці та гості зможуть відвідати панельні дискусії, презентації та тематичні секції, присвячені економічним та інвестиційним перспективам Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Навіщо брати участь

Запрошуємо до участі власників мікро, малого та середнього бізнесу (ММСБ), які готові розширити ринки збуту, бажають встановити нові ділові зв'язки та отримати конкурентні переваги. Учасники зможуть удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному, національному рівнях та дізнатися про експортні можливості до ЄС та інших країн світу. Цей захід для тих, хто хоче та готовий вивести свою компанію на новий рівень.

Близько 200 компаній презентують свою продукцію на виставкових стендах, в тому числі товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, IT-технології, 3D-принтери та інші. Очікується, що понад 3 000 гостей відвідають «Схід-Експо – 2019».

Ярмарка

В рамках «Схід-Експо 2019» буде відбуватися ярмарка, де усі учасники виставки зможуть продавати свою продукцію відвідувачам. Ярмарка буде рекламуватися окремо задля залучення якомога більше киян та гостей міста до заходу.

Майстер-класи

Під час заходу майстри та майстрині зі Сходу проводитимуть майстер-класи з гончарства, вишивання, хенд-мейду та інших ремесел.

Лотерея

Протягом двох днів виставки серед учасників проводитиметься розважальна лотерея. Призами лотереї стануть продукція підприємців-учасників та спеціальні призи від Програми ООН із відновлення та розбудови миру: бізнесові книги, сувеніри з символікою заходу та інше. В якості лотерейних білетів виступають візитівки учасників. В рамках лотереї серед гостей та учасників відбудеться голосування за кращий бізнес, представлений на виставці. Голосування за допомогою анкети триватиме 1,5 дня. Після підрахування голосів ведучий оголосить переможця і новина про нього/неї буде опублікована на сторінці ПРООН у Фейсбук.

Умови участі

Участь у «Схід-Експо 2019» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе витрати на оренду виставкового залу, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання/продукції, організацію B2B переговорів, створення каталогу учасників та інформаційну кампанію заходу (реклама в потягах Інтерсіті, соціальних мережах, на радіо, білбордах, метро, кінотеатрах та мережах роздрібної торгівлі). Інші витрати, в тому числі проїзд, проживання та харчування учасників не забезпечуються і не компенсуються.

Формати участі

  1. Підприємство бере участь у виставці, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (3х3 метри), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019»

  2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки, приймає участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019»

  3. Підприємство бере участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019»

  4. Підприємство бере участь у B2B переговорах

  5. Підприємство відвідує виставку, пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019»

Контактні особи

  • Координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру на півночі Донецької області Олексій Махніборода – (050) 450 87 32, oleksii.makhniboroda@undp.org

  • Координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру на півдні Донецької області Євген Бурлака (а також Азовське узбережжя Запорізької області) – (050) 353 09 75, yevhen.burlaka@undp.org

  • Координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимир Іщенко – (066) 766 95 85, volodymyr.ishchenko@undp.org




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок