Інсталяція «I Love BRD» - міська влада намагається демонтувати споруду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.09.2019 · 11:47 · переглядів - 1796

На черговій апаратній нараді в мерії представники влади та місцеві активісти обговорили подальше майбутнє інсталяції «I Love BRD». Зранку 24-го вересня співробітники адміністративного відділу намагались демонтувати конструкцію

Інсталяція «I Love BRD» - міська влада намагається демонтувати споруду
Фото - Юлія Покас

Приватний підприємець Роман Манько за власний кошт виготовив інсталяцію і подарував її місту. Конструкцію встановили на Приморській площі і вона одразу стала однією з головних фотозон центральної частини міста.

Виконком запросив документи у підприємця, які б давали право розміщувати конструкцію в зоні проведення ярмарку. Після цього вийшло розпорядження міського голови про демонтаж інсталяції. Вранці 24-го вересня співробітники адміністративного відділу спробували вивезти конструкцію, однак реалізації цих намірів завадили активісти.

На апаратній нараді в мерії приватний підприємець Роман Манько пояснив, що виготовив конструкцію, щоб подарувати місту. Перевага інсталяції в тому, що вона пересувна і її можна встановлювати в різних частинах міста. Мерія має самостійно визначити, як використовувати цей об'єкт.

Міський голова Володимир Чепурний повідомив, що його підлеглі діють виключно в рамках закону, а потім додав, що влада знайде варіант, як використовувати подарований громаді об'єкт.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок