Мешканка Бердянська Ганна Макарівна Олейник святкує 102-й день народження

По матеріалам пресс-службы исполкома
25.09.2019 · 16:39 · переглядів - 1552

25 вересня одна із найстарших мешканок Бердянська Ганна Макарівна Олейник святкує день народження. Сьогодні їй виповнилося 102 роки.

Мешканка Бердянська Ганна Макарівна Олейник святкує 102-й день народження

До іменинниці завітали керуюча справами виконкому Ольга Кочубей, в.о.начальника управління праці та соціального захисту населення Світлана Болдирєва та начальник відділу організаційної роботи та внутрішньої політики Світлана Ісаєвська.

Ольга Кочубей привітала поважну жінку із днем народження, побажала міцного здоров’я, благополуччя, мира та добра їй, дітям та всій родині, а також передала іменинниці подарунки та квіти.

Галина Макарівна готувалася до зустрічі із гостями — вона була у гарній сукні, із макіяжем та манікюром і зовсім не виглядала на свої поважні роки. Допомагає їй в усьому, є підтримкою та опорою її донька Наталя Данилівна. Вона, як і її мати, сповнена оптимізму, енергії та доброти. ЇЇ добре знають у колективі міської поліклініки, де вона працює вже багато років.

Спілкуючись із гостями Галина Макарівна розповіла про щасливі 52 роки сімейного життя із чоловіком, який був військовим і пройшов війну. У подружжя народилося четверо дітей, одна донечка померла ще маленькою від тифу, але два сини та донька стали достойними людьми. Один син живе у Харківський області, але традиційно вся сім’я збирається на родинні свята. Ще один син, на жаль, помер, але його дружина, як рідна донька для іменинниці. У Галини Макарівни 5 онуків і 2 правнуків, яких вона вважає своїм головним скарбом і розповідає про них із гордістю, теплотою і любов’ю.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок