Поліція закликає до добровільної здачі зброї

По матеріалам пресс-службы полиции
01.10.2019 · 16:38 · переглядів - 568

Не будь байдужим, здай нелегальну зброю, твій вчинок буде вартий чийогось життя здай нелегальну збою – уникни кримінальної відповідальності

Поліція закликає до добровільної здачі зброї

З 1 по 31 жовтня 2019 року в Україні та на території м. Бердянськ та Бердянського району зокрема, проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.

Його ціль - протидія незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів вибухових матеріалів та спеціальних засобів, профілактики злочинів з їх використанням.

В зв'язку з цим звертаємось до мешканців м. Бердянська та Бердянського району з проханням добровільно здати вогнепальну зброю, боєприпаси, мисливську гладкоствольну, холодну зброю, яка незаконно зберігається, включаючи вибухонебезпечні предмети до Бердянського відділу поліції.
Нагадуємо, що згідно ст. 263 Карного кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»:

  • ч. 1. ст. 263 Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу -
    караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
  • ч. З.ст. 263 Звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Також з цього приводу Ви маєте можливість звернутися до чергової частини Бердянського відділу поліції за тел. 061-53 -3-51-02 , «102»; або до дозвільної системи Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області за адресою м. Бердянськ вул. Грецька, 5 (каб. 104).




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок