Начальник Бердянського відділу поліції провів робочі зустрічі з підприємцями міста Бердянська і керівниками фермерських господарств Бердянського району.

По матеріалам Полиции
05.10.2019 · 13:31 · переглядів - 1482

03.10 - 04.10.2019 начальник Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Володимир Вашедський провів робочі зустрічі з підприємцями міста і виробниками сільхозпродукції Бердянського району.

Начальник Бердянського відділу поліції провів робочі зустрічі з підприємцями міста Бердянська і керівниками фермерських господарств Бердянського району.

Керівник поліції на конкретних прикладах розповів з якими злочинами стикнулися співробітники поліції у літній сезон – «квартирники», шахраї, кишенькові крадії, більшість, з яких, так звані «гастролери», затримані. Особливу увагу звернув на принципах організації охорони публічного порядку, протидії злочинності у сільській місцевості, яка завдяки великим відстаням між населеними пунктами, станом інфраструктури має свої особливості. Довів стан криміногенної ситуації у нашому і близько розташованих районах Запорізькій області, шляхи її покращення. Обговорили, як мінімізувати ризики підприємцям, які працюють у сфері торгівлі, сфері послуг, а також проживають у сільських віддалених районах. Окреслили взаємну відповідальність. 

Особливу увагу звернули на необхідність продовжувати процес встановлення камер відео спостереження – бажано сучасних моделей, із дистанційним доступом, на своїй і прилеглій території, транспортних розв’язках, інших об’єктах інфраструктури, що суттєво допомагає у розкритті скоєних злочинів і служить гарним стримуючим профілактичним фактором. Ця пропозиція була повністю підтримана. Вирішили ініціювати перед місцевою владою створення єдиного реєстру камер спостереження встановлених у громадських місцях із забезпеченням оперативного доступу у надзвичайній ситуації. Голова Бердянської райдержадміністрації Роман Молодецький, який прийняв участь в одній із зустрічей, пообіцяв підтримку адміністрації району.
Начальник Бердянського міжрайонного відділу поліції охорони Олег Уфімцев і його заступник Андрій Ляшенко, довели присутнім умови і перелік охоронних послуг, які надає їх підрозділ. Тут також зберігається тенденція, коли громадяни звертаються за допомогою технічних засобів захисту вже після візиту непроханих гостей.
Жвавий інтерес у фермерів викликала ініціатива керівника Бердянського відділу поліції створити на базі своїх господарств з числа досвідчених працівників, які займають активну життєву позицію, користуються повагою суспільства, можливо мають у власності мисливську зброю, а значить пройшли медичну і спеціальну перевірку - громадські формування по охороні правопорядку. Що, безперечно, було б суттєвою допомогою місцевим дільничним офіцерам поліції і позитивно вплинуло б на загальний клімат, в сенсі безпеки, у конкретному населеному пункті. Такий досвід вже є у спільноти м.Бердянська і вони готові поділитися напрацюваннями.

Також Володимир Леонідович завірив присутніх, що практика відпрацювання мікрорайонів міста, віддалених населених пунктів району співробітниками поліції буде продовжуватися, у т.ч. силами мобільних груп сектору реагування патрульної поліції відділу.
Це не перша зустріч підприємців з керівництвом Бердянського відділу поліції. Як показує практика вони корисні і для громадян, і для правоохоронців.

Про всі випадки скоєних правопорушень або тих, що готуються, місця виготовлення і розповсюдження наркотичних речовин громадяни можуть повідомляти на телефон довіри : 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова частина сектору реагування, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок