В. Чепурний: «Пономарьов їздить по Бахчисарайській, і Пролетарському, і Дімітрова – їх ми і робимо»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.10.2019 · 11:20 · переглядів - 3903

В чергову курйозну ситуацію потрапив міський голова Володимир Чепурний. На апаратній нараді в мерії мер міста спробував пояснити, що ремонт вул. Бахчисарайської на АКЗ жодним чином не пов'язаний з інтересами народного депутата Пономарьова, однак в результаті сенс озвученої мером інформації вийшов абсолютно протилежним


Громадські активісти в черговий раз дорікнули міському голові про недоцільність виділення двох мільйонів гривень на ремонт вул. Бахчисарайської, оскільки дана дорога перебуває в задовільному стані, а по трафіку, особливо в осінньо-зимовий період, не співставна з іншими частинами міста, де рух транспорту значно жвавіший. У зв’язку з цим виникає обґрунтована думка, що освоєння коштів саме на вказаній ділянці, напряму пов'язано з інтересами народного депутата, до власності оточення якого і веде дорога.

Чепурной Владимир

 - У нас був проект на ремонт цієї вулиці. А Пономарьов їздить і по Бахчисарайській, і по Пролетарському (Східному проспекту - ред.) і по Дімітрова (Софіївський - ред.). Їх ми і ремонтуємо! – відрізав Володимир Павлович.

Своєю емоційною реплікою міський голова підтвердив поширені в суспільстві думки, що в Бердянську не тільки кошти освоюються в інтересах народного депутата, а й ремонти проводяться на тих ділянках, які цікавлять Олександра Сергійовича. Окрім Бахчисарайської вулиці, ще один наочний приклад – ремонт дороги на Косу. 

В такий ситуації решті містян залишається сподіватись, що вельмишановний пан нардеп урізноманітнить свій щоденний маршрут пересування містом, щоб міська влада звернула увагу на стан доріг і в інших частинах Бердянська.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок