В Бердянську перевірили техніку перед зимою

По матеріалам пресс-службы исполкома
21.10.2019 · 16:44 · переглядів - 468

Огляд техніки комунальних підприємств міста щодо її готовності до роботи в зимовий період


Комунальні підприємства міста активно готуються до роботи у зимовий період. Сьогодні відбувся огляд техніки щодо її готовності до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов та оперативного виходу на маршрути. На огляд прибула не уся техніка комунальних підприємств “Зеленгосп”, “Бердянськекотранс”, “Бердянськводоканал” та “Ритуал”, частина зараз задіяна на роботах по місту.

Як розповів заступник міського голови Григорій Горячов, частину техніки вже переобладнано для роботи в зимовий період для підсипки та розкидання посипкового матеріалу на дорогах міста, частина ще працює на вивезенні стихійних звалищ та сміття, але за потребою буде оперативно переобладнана та залучена до прибирання снігу. Також розглядається можливість обладнання спецтехніки, яка зможе застосовувати нову технологію боротьби із обледенінням на дорогах. Це розпилювання концентрату, який розчиняється у воді та розтоплює лід.

Окрім техніки комунальних підприємств у зимовий період також долучається техніка БПТМ, Бердянського морського порту, підприємства “Транском” тощо.

Горячев Григорий

“Ми розуміємо, що техніки у якихось моментах недостатньо, але з кожним роком налагоджуємо систему реагування під час негоди. На сьогодні вже є резерв суміші відсіву та солі, тож на перші непогоди відреагуємо миттєво”, - відзначив Григорій Горячов.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок