У дитячому садку №27 та кардіологічному корпусі міської лікарні тривають ремонті роботи за кошти ДФРР

По матеріалам пресс-службы исполкома
23.10.2019 · 14:33 · переглядів - 858

Нагадаємо, навесні поточного року два бердянських об’єкти соціального призначення були відібрані Міністерством будівництва, реконструкції та регіонального розвитку України та включені у перелік об’єктів, капітальний ремонт яких буде здійснюватися за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

У дитячому садку №27 та кардіологічному корпусі міської лікарні тривають ремонті роботи за кошти ДФРР

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту будівлі дитячого садка №27 “Сонечко” (мікрорайон “8 березня”) 14 млн 761 тис 968 грн. Відповідно до проекту ДФРР на перший етап реалізації проекту виділено 6 млн 193 тис 647 грн, і ще 688 тис 184 грн — співфінансування з місцевого бюджету. На ці кошти передбачається виконати улаштування рулонної покрівлі з утепленням, заміна вікон та дверей на металопластикові, ремонт приміщень пральні, санвузлів, спортзалів (улаштування покриттів підлоги із керамічних плиток, рейок; оздоблення стін та стель), заміна сантехнічних приладів. Другим етапом проекту передбачено заміну теплових мереж від міні котельні до будівлі ДНЗ, модернізація вузла вводу в ІТП, улаштування вузла обліку тепла з програмним терморегулюванням, ремонт систем водопроводу, каналізації із заміною труб на поліетиленові, ремонт вимощення, системи вентиляції та благоустрій території із влаштуванням ігрових майданчиків з тіньовими навісами, встановлення малих архітектурних форм, озеленення.

На реконструкцію кардіологічного корпусу міської лікарні передбачено 10 млн 183 тис 589 грн. На перший етап реалізації проекту з Державного фонду регіонального розвитку виділено 3 млн 335 тис 887 грн, співфінансування з місцевого бюджету — 370 тис 654 грн. За ці кошти буде виконано ремонт покрівлі з утепленням, замінено вікна та двері на металопластикові, утеплено фасад. Другий етап робіт передбачає улаштування крильця з гідроізоляцією стін та фундаментів, прибудову тамбуру, улаштування пандусу, ремонт підлоги в приміщеннях, внутрішнє оздоблення приміщень, заміну системи опалення з улаштуванням вузла обліку, ремонт системи електропостачання та електроосвітлення.

Зазначимо, що кошти, на які чекали ще влітку, надійшли лише на початку жовтня, тож зараз ремонтні роботи тривають у посиленому темпі.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок