ООН реалізує Програму з відновлення та розбудови миру в Приазов’ї

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.10.2019 · 15:33 · переглядів - 449

Наряду з Донецькою та Луганською областями ООН розпочинає реалізацію масштабної Програми з відновлення та розбудови миру в Приазов’ї. Її презентація відбулась сьогодні в стінах Бердянської районної державної адміністрації.

ООН реалізує Програму з відновлення та розбудови миру в Приазов’ї

На першому засіданні робочої групи за участі представників громадських організацій міста та району, представників органів влади ОТГ та району, координатор проекту Михайло Карелін презентував проект та детально охарактеризував напрямки його реалізації. Долучитись до його реалізації можуть активні мешканці Акимівського, Приазовського, Мелітопольського, Бердянського та Приморського районів, а також міст Мелітополь, Бердянськ та Приморськ.

Загальний бюджет Програми 80 мільйонів доларів. Михайло Карелін підкреслив, що перевагу у відборі проектів надаватиметься заявкам зі співфінансуванням з селищного, районного чи місцевого бюджетів. Координатори проекту напряму контактують з національною поліцією та МНСниками для підготовки спільних безпекових проектів.

Виграти гранти можуть громадські організації з успішним досвідом перемог в інших проектах. Для новостворених ГО також передбачена можливість участі в проекті. Прийом заявок триватиме до 10-го листопада. Реалізація розпочнеться з 1-го грудня.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок