Майбутнє футзальної команди міста під питанням

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.10.2019 · 11:36 · переглядів - 534

На комісії з гуманітарних питань депутати розглянули звернення збірної команди Бердянська з футзалу з приводу надання фінансової підтримки новоутвореному колективу. Депутати однозначної відповіді на це звернення не дали.


В Бердянську вже створено команду з футзалу. «Бердянськ» виступає в Першій лізі Чемпіонату України з даного виду спорту. Команда вже розпочала сезон кубковим домашнім матчем з досвідченим колективом з Дніпра. Заповнені трибуни міського палацу спорту засвідчили, що місцеві любителі футболу з радістю вітають участь нашого міста у Всеукраїнській першості з футзалу.

З вищенаведеного зрозуміло, що команда вже створена і вже виступає у Всеукраїнській першості. Тобто організаційна робота проведена. Футболісти звернулись за фінансовою підтримкою. До кінця поточного року для покриття витрат на виїзні матчі футзалістам необхідно 72 тисячі гривень. Загальна сума на весь сезон – 126 тисяч гривень.

В процесі обговорення звернення начальник фінансового управління Наталя Бочкова зазначила, що збірні команди фінансуються з бюджету області, тому дане питання краще переадресувати до Запоріжжя. Голова профільної комісії Євген Георгієв наголосив на необхідності залучення спонсорів. Депутат явно не володіє інформацією, адже на потреби команди необхідно значно більше коштів і більшу частину з них вже знайдено, оскільки команда розпочала участь у турнірі.

В підсумки депутати не стали ухвалювати жодних рішень з даного приводу і відклали питання на доопрацювання.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок