Смерть в'язня у БІК-77. Прокуратура наголошує на природніх причинах

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
05.11.2019 · 16:23 · переглядів - 1310

30.10.2019 представники ГО «Майдан Громадський Контроль» опублікували  у соціальній мережі «Facebook» і ЗМІ інформацію щодо вбивства засудженого Карпенка С.В. у Державній установі «Бердянська виправна колонія (№ 77)».


Бердянською місцевою прокуратурою проводилась перевірка за вказаним фактом встановлено, що засуджений Карпенко С.В. помер в Бердянській міській лікарні, який був доставлений на передодні в зв’язку з погіршенням стану здоров’я. Бердянським відділом поліції за фактом смерті засудженого внесені відомості до ЕРДР з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 115 КК України (природня смерть).

В ході досудового розслідування, проведено розтин трупу засудженого Карпенко С.В., ознак настання смерті насильницьким шляхом не встановлено. Причиною настання смерті засудженого став сепсис та ряд супутніх тяжких захворювань.

Керівництво Бердянської місцевої прокуратури, звертається до представників громадських організацій та  засобів масової інформації не водити в оману громадян, та в  подальшому надавати достовірну інформацію у соціальних мережах та засобах масової інформації.

Керівник Бердянської
місцевої прокуратури

В. Рудий




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок