Дефіцит в 100 мільйонів і це не межа. Депутат Цуканов повідомляє про серйозну недостачу коштів бюджету міста 2020

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.11.2019 · 17:39 · переглядів - 1572

Активний в соціальних мережах депутат Віктор Цуканов, повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук про нестачу коштів в розмірі 100 мільйонів гривень на потреби закладів культури, освіти та медицини.


В Бердянську триває робота з розробки проекту бюджету міста на 2020 рік. Розпочалась робота з аналізу потреб, які закладають розпорядники коштів на наступний рік. Серед депутатів подібні документи називають «хотелками». Тобто, розпорядники коштів закладають розміри фінансування, які, на їх думку, потребують окремі установи чи сектори. Варто відзначити, що практика попередніх років підтверджує, що бюджетні запити розпорядників коштів перевищували підсумкові, фактично затверджені асигнування в головному фінансовому документі міста.

Розглянувши бюджетні запити установ культури, освіти та медицини, лідер партії БПП в Бердянську Віктор Цуканов заявив про нестачу в 100 мільйонів гривень.

Пост Цуканова

Прогнозуємо, що вже не за горами від цього ж депутата і його колег з провладної більшості почнуть лунати заклики про скорочення чисельності педагогічних працівників, зменшення фінансування соціальної сфери з перекладанням відповідальності на державне керівництво.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок