В Бердянську не вистачає коштів на фінансування вуличного освітлення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.11.2019 · 16:17 · переглядів - 1001

600 тисяч гривень необхідно виділити з міського бюджету на погашення заборгованості КП «Міськсвітло» за електроенергію


На планово-бюджетній комісії депутати обговорили перспективи фінансування освітлення міських вилиць. Через зменшення надходжень до міського бюджету, програми, які раніше фінансувались в повному обсязі, в 2019-му році отримують необхідні кошти частинами. Така ж ситуація склалась у відношенні КП «Міськсвітло». На черговій сесії міської ради планується виділити 600 тисяч гривень на погашення заборгованості підприємства за електроенергію.

Враховуючи економічну ситуацію депутати поставили питання про доцільність освітлення в осінньо-зимовий період доріг на Верхову та Косу. Заступник міського голови Григорій Горячов на це зазначив, що було проведено аналіз, за результатами якого встановлено – в місяць витрачається близько 5 тис. гривень на освітлення Коси. Це незначна сума, якої вдалось досягти за рахунок встановлення енергозаощаджувальних приладів.

В цілому ж ситуація набуває загрозливих ознак. В мерії навіть озвучили варіанти вуличного освітлення через один стовп. Однак такий сценарій запроваджуватиметься в крайньому випадку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок