Українці більше не побачать кіно про російських «ментів»?

Бердянськ 24
02.09.2014 · 16:55 · переглядів - 833

Державне агентство з питань кіно ініціює заборону до показу в Україні російської кінопродукції, що пропагує діяльність російських силовиків або має будь-яку антиукраїнську спрямованість

Українці більше не побачать кіно про російських «ментів»?

Таку заяву на сьогодньошній прес-конференції заявив голова Держкіно Пилип Іллєнко. За його словами, дискусія щодо цього триває в українському суспільстві вже давно.

«Ми не можемо не реагувати на думку суспільства, яка вже практично сформована й активно до нас доноситься», - підкреслив Іллєнко.

Він пояснив, що Держкіно пропонує заборонити показ кінопродукції, яка «вироблена в Російській Федерації і яка містить позитивних героїв, які мають відношення до спецслужб чи державних органів РФ, чи то її ідеологічних попередників», а також творів, в яких фігурують тимчасово окуповані українські території, а також фільми, в яких українці є негативними персонажами, в яких перекручуються історичні факти про Україну, а також, якщо автори чи виконавці головних ролей цих фільмів підтримали окупацію українських земель і агресію Російської Федерації проти України.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок