Розширити площі для спортсменів – Спорткомплекс має намір не продовжувати оренду для Приватбанку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.11.2019 · 12:44 · переглядів - 858

На черговій сесії міської ради депутати підтримали звернення керівництва Палацу спорту про намір не продовжувати оренду приміщень для Приватбанку


В лютому наступного року закінчується термін оренди частини приміщень Міського палацу спорту Приватбанком. За три місяці до закінчення договору власник повинен повідомити про свої наміри орендатора. Тому відповідне рішення винесли на розгляд депутатського корпусу.

Варто відзначити, що до міського голови з відповідною ініціативою спортивна громадськість міста зверталась ще у березні.

лист

Депутати підтримали даний проект рішення, однак за умови, що на наступній сесії міської ради керівництво Міського палацу спорту детально доповість, як планує використовувати вивільнені площі, чи потребують вони ремонтних робіт для проведення там спортивних занять і т.д. В разі ухвалення рішення про не подовження оренди для Приватбанку спортивний комплекс втратить 360 тисяч гривень, які він отримує від оренди, а також оплата комунальних платежів за ці приміщення буде перекладено на комунальне підприємство.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок